Fremtidens skolevogn

Hvilke biler kan blive fremtidens skolevogn ?

Biler med automatgear og et vist udstyrsniveau, kan i teori blive fremtidens skolevogn. Lige nu understøttes Kia som fremtidens skolevogn, imens flere autobrancher er på vej. Der udvises stor interesse og forhandlinger er i gang med de andre gængse mærker, da de også ser et marked i fremtidens skolevogn.

Så længe kode 78 er gældende i Danmark, skal man se denne fremtidens skolevogn som nummer to, skolevogn. Økonomien i denne fremtidens skolevogn adskiller sig væsentlig, fra en normale skolevogne, da den genererer indtægt selv når den står stille.

Så snart kode 78 fjernes fra de danske kørekorts regler, som man har gjort pr. 01.04 2021 i Tyskland, vil det medføre nye muligheder for den enkelte køreskole og bane vej for en større udbredelse, af fremtidens skolevogn.

Ønsker du at høre nærmere om fremtidens skolevogn, økonomien i den og måske endda booke et møde hvor vi tager en udstyret bil med, så udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Efter CV19 og konflikten i europa, har fremtidens skolevogn haft et mindre tilbage skridt. Fremtidens skolevogn

Ikke fordi fremtidens skolevogn ikke realiseres, men på grund af mangel på komponenter.

Fretidens skolevogn udvikles i Tyskland, af firmaet Yaak.

  • Fremtidens skolevogn
  • car-outside-two
  • car-outside
  • student-with-vr
Over-The-Air

Over-The-Air (OTA) opdatering

Yaak-simulatoren er bygget til at opdatere fjernbiler over internettet med den nyeste version hver måned, hvilket sikrer banebrydende simulering.

Tilføj nemt nye funktioner

Vores agile tilgang giver os mulighed for nemt at tilføje nye funktioner, scenarier eller placeringer.

Download pjece her