Kontakt Wetec

Her kan du kontakte Wetec, hvis du har spørgsmål til vores tilbud. Du kan kontakte mandag til fredag fra kl. 08.30 til kl. 15.00, eller kontakt os via formularen, her på siden.

Hvem er vi?

WeTec har rødder i virksomheder som udvikler software, apps og websites på det danske marked, her i blandt løsninger til danske køreskoler.

I 2021 indgik vi et samarbejde med den tyske virksomhed Yaak, som er banebrydende inden for simulator teknologi og autonomous driving, med skarp fokus på at skabe løsninger til fremtidens skolevogn og selvkørende biler.

WeTec er samarbejdspartner med DataSign på udviklingssiden af App og software til danske erhvervsvirksomheder, men står selv for udvikling af web løsninger som hjemmesider og shops.

Målsætning

Vi ønsker, at hver enkel kunde føler sig sikker, vel informeret og som en del af et team. Dette i opstart, under udvikling og efter projektet er udrullet og taget i brug. Vores information til dig er ikke højteknologisk, men på et niveau så alle forstår budskabet.

Kerneområde

Vores kerneområde er hjemmesidedesign (se vores portfolio). Her har vi en overvægt af køreskoler, men kontakt os endelig da vi også har designet for resturanter, foreninger og andre forretningsområder.

Kontakt os helt uforpligtende.

Sociale medier

Du finder os på Facebook, hvor du kan ansøge om adgang til gruppen.
Kontakt

Kontakt

Privatpolitik *